Кадър: Нова ТвОстанах с впечатлението, че повечето политически сили сякаш

...
Кадър: Нова ТвОстанах с впечатлението, че повечето политически сили сякаш
Коментари Харесай

Току що в ефира! Политолог: Нинова започва прочистване в БСП

Кадър: Нова Тв

Останах с усещането, че множеството политически сили като че ли се опитваха да изгубят предизборната си акция, само че въпреки всичко дано да отбележим, че тези избори не би трябвало да се одобряват като индулгенции, тъй като никоя пария не получи цялостна шестица от гласоподавателите. Такова мнение изрече в студиото на " Плюс-минус " в ефира на Нова телевизия политологът Татяна Буруджиева.

,,Тези избори демонстрираха също по този начин, че акцията е доста значима. Когато сбъркаш една акция, то е съдбовно. Друг е въпросът е какво ще спечелиш, в случай че не я сбъркаш. С вчерашната си победа ГЕРБ съумя да си възвърне тези позиции, които беше позагубила около свадите с апартаментите``, разяснява тя.

Според нея времето за насрочване на предварителни парламентарни избори изтече.

,,Изгуби се времето за предварителни избори. Освен това ГЕРБ са най-силни на локални избори, тъй че съчетаването на двете неща ще им даде единствено още сили`, добави политологът.

,,Оттук-нататък Корнелия Нинова започва да прочиства партията си. На процедура, с цел да се мине към избор на ръководител, трябва да се подмени съставът на Конгреса, т.е. " огромната грандиозна победа ", която Нинова регистрира, в този момент се показва в грандиозното почистване на партията и в последна сметка тя още веднъж ще стане лидер``, изясни Буруджиева.

Според политическият анализатор Петър Чолаков тактиките на Нинова не сработиха, а с успеха си ГЕРБ съумяха да затворят абсурда с жилищата. По думите му огромният тест ще бъдат локалните избори и също показа мнението на Буруджиева, че към този момент е късно за предварителни избори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР