Кадър Нова твНе съм избягала от светлините на прожекторите, а

...
Кадър Нова твНе съм избягала от светлините на прожекторите, а
Коментари Харесай

Криста пред Нова тв: Най-голямата борба на човек е тази, която води сам със себе си

Кадър Нова тв

Не съм избягала от светлините на прожекторите, а те нещата си станаха по натурален път. Благодарна съм за това, което ми се е случило и се веселя, че поех в този момент по нов път - не е комерсиален, само че в последна сметка, когато човек желае нещо, би трябвало да го прави и със сърце. В миг съм вокален възпитател, вземам участие в театрални постановки, повтарям анимационни филми. Това разяснява Криста пред камерата на Нова тв.

Ето какво още показа тя със феновете на " На кафе ":

Все повече и повече хора се интересуват от това да потърсят съвет, помощ от човек, който има опит в дадена област. Това е прелестно. Човек не би трябвало да стопира да желае да научава нови неща, другояче животът ще бъде доста отегчителен.

Най-важното е, когато човек се учи, да не помни егото си. Трябва да се потрудиш, да излезеш извънн зоната на комфорта си. Най-голямата битка на човек е тази, която води самичък със себе си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: