Кадър Нова ТвМного граждани подкрепиха протеста, което е две трети

...
Кадър Нова ТвМного граждани подкрепиха протеста, което е две трети
Коментари Харесай

Журналист: Подслушванията на 123-ма хора при тези мирни протести е престъпление и грях

Кадър Нова Тв

Много жители поддържаха митинга, което е две трети от всички българи, това да обявиш митинга, който те поддържат, за бунт и за опит за прелом, принудителен прелом в този мъртъв текст, както разбрах в Наказателния кодекс е разказано това, това е безумство, това е грях и е изменничество към всички тези хора. Независимо че те стачкуваха и митинга беше кротичък, беше цялостен с дами с деца, и провокатори платени имаше на втори септември, аз го видях с очите си, нападателни хора съвсем нямаше. Те бяха доста малко и бяха овладени.

Това сподели в " Пресечна точка " по Нова Тв във връзка подслушванията на хора от митингите журналистът Ружа Райчева. 

Целта на митинга беше да бъде безусловно кротичък, по тази причина за мен това е измислено опрощение, това е изсмукано от пръстите и обстоятелството, че държавни средства, пари и запаси са отишли в това да бъдат подслушвани, освен с нерегламентирани подслушвания, а доколкото разбрах и електронно. Може би и на практика хора, 123-ма минимум, доколкото разбрах, това е закононарушение, което е било осъществено и то от извън, в Министерство на вътрешните работи, в дирекции на Министерство на вътрешните работи. Това мен ме порази. Моят телефон несъмнено също е бил подслушван, тъй като бях покрай хората от митингите и имах връзка с " ИТН ", съобщи още Ружа Райчева.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР