Кадър: Нова твКрасимир Тончев е осъден за шофиране без книжкаТе

...
Кадър: Нова твКрасимир Тончев е осъден за шофиране без книжкаТе
Коментари Харесай

МВР пусна снимка във фейсбук на човек, който се издирва, той сам си даде номера в коментарите

Кадър: Нова твКрасимир Тончев е наказан за шофиране без брошура
Те го търсят, той им дава телефонния си номер във Фейсбук. Така в резюме може да бъде разказана неуместната история на един от укриващите се българи, преследвани от родната полиция.

Министерство на вътрешните работи се впусна в лов на нарушители в обществената мрежа. След като разгласява 57 фотоси на укриващи се от правораздаването, изненадващо един от търсените – Красимир Тончев, им отговори, като остави номера си, оповестява Нова тв.

В ефира на „ Здравей, България ” 37-годишният мъж от Тополовград сподели, че в никакъв случай не е получавал призовки, нито позвънявания от полицията. Потвърждава обаче, че е наказан на 2 години и 6 месеца. Присъдата е условна – пробация, поради шофиране без брошура.

„ Много пъти съм карал личната си кола без брошура, за което скърбя ”, споделя Красимир.

Без да разбере обаче, от условно наказването му става дейно – 1 година, 1 месец и 20 дни зад решетките. Затова и полицията го търси интензивно. Красимир пък споделя, че не е имал желание да се укрива.

Преди да разгласява телефонния си номер във Фейсбук, полицията в никакъв случай не се е свързвала с Красимир. Или най-малко по този начин твърди той. След това го търсят, до момента в който е в Германия.

От Министерство на вътрешните работи споделиха, че когато прекрачи границата, незабавно би трябвало да се съобщи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР