Кадър Нова ТвГен. Атанас Атанасов намекна какъв ще бъде техният

...
Кадър Нова ТвГен. Атанас Атанасов намекна какъв ще бъде техният
Коментари Харесай

Ген. Атанасов, ДБ: Имаме достойни хора, които имат качествата да се изправят срещу Румен Радев

Кадър Нова Тв

Ген. Атанас Атанасов загатна какъв ще бъде техният претендент за президент на изборите.

" Демократи за мощна България ” е мобилизирана за присъединяване в идните избори. Нашият съдружен формат „ Демократична България ” също е подготвен за парламентарните и президентски избори. Ние имаме няколко разновидности и когато сме подготвени ще ги съобщим ”. Това съобщи ръководителят на ДСБ ген. Атанас Атанасов за „ Офанзива ”.

„ Имаме задоволително почтени хора, които имат качествата да се изправят срещу Румен Радев в президентската конкуренция. Радев се нарежда като съперник на корупционните схеми на Борисов, само че ние имаме и избрани разлики с неговите позиции. Ние не знаем неговата позиция по отношение на „ Кримската рецесия ”, сподели Атанасов.

Той прибавя, че парламентарните избори не би трябвало да остават в сянката на президентските.

„ За нас е извънредно значимо да затвърдим позициите си в Народното събрание, тъй като там се вземат значимите за страната решения. Ние ще се борим да бъдем фактор в идващото Народно заседание ”, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР