Кадър Нова твБългарите са роби на Топлофикация, които ходят с

...
Кадър Нова твБългарите са роби на Топлофикация, които ходят с
Коментари Харесай

Манолова не се предава: Българите са роби на Топлофикация! Всеки мъкне парно, закачено за крака си

Кадър Нова тв

Българите са плебеи на " Топлофикация ", които вървят с едно парно, закачено за крайници. Искаме да създадем този товар по-поносим за жителите. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия националният омбудсман Мая Манолова. Вчера се разбра, че има институция - Върховния административен съд, която е подготвена да осъди " Топлофикация-София " поради таксата " юрист ".

Това дело трябваше да бъде извоювано от мен, тъй като е в полза на жителите. " Топлофикация " би трябвало да бъде дисциплинирана и да дава доклад по какъв начин харчи парите на столичани. " Топлофикация " и нейното управление дължат почитание на всеки един столичанин, тъй като те са реализатори, притежатели са жителите. А сега изпълнителите са се трансформирали в тартори, съобщи Манолова, представена от Пик.

По думите и с паралелния експорт на медикаменти се убива вярата на доста тежко заболели. Тези пациенти се оставят без късмет за живот. Да вземеш вярата на болния и да го обърнеш в цифри от бюджета – това е грубо и нечовешко. Аз ще се боря до дъно против това безчовечно отношени, акцентира омбудсманът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР