Кадър: Нова ТВ, архивПулмологът от УМБАЛ Света Анна проф. Коста

...
Кадър: Нова ТВ, архивПулмологът от УМБАЛ Света Анна проф. Коста
Коментари Харесай

Проф. Костов: Всички над 40, особено над 50 години, да се ваксинират срещу COVID-19

Кадър: Нова ТВ, списък

Пулмологът от УМБАЛ " Света Анна " проф. Коста Костов прикани хората над 40 години да се имунизират против Ковид-19.

" Аз ще се имунизирам, тъй като съм уверен в сигурността на някои от имунизациите. Имам едно условно " да " обаче за имунизирането на по-младите контингенти, да вземем за пример тези под 40 година, тъй като те имат задоволително мощен имунитет, добра отбрана, а някои от тях занапред ще основават фамилии и ще раждат деца. Мотивирам всички над 40 години, изключително над 50 години, да се имунизират против COVID-19 ", сподели още той пред " Нова телевизия ".

Д-р Костов добави: " Нека те да разчитат по-скоро на имунитета си и да вземат самостоятелно решение с лекаря си ", сподели още той.

Относно всеобщото тестване за COVID-19, той разяснява. " Това е належащо, с цел да имаме експертиза на епидемията. Към момента ние нямаме такава. Вижте какво вършат страните, които имат необикновен триумф с епидемията – те не се двоумят да тестват популацията ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР