Кадър: Нова телевизияДъщерята на обявената за изчезнала преди пет дни

...
Кадър: Нова телевизияДъщерята на обявената за изчезнала преди пет дни
Коментари Харесай

Дъщерята на издирвана: Съмнявам се, че може да е отвлечена. Работи с богати хора, които може да й навресят

Кадър: Нова телевизия

Дъщерята на оповестената за изчезнала преди пет дни Теодора Бахлова от Бургас счита, че майка й може да е отвлечена. Тя приказва пред " Нова телевизия ", като разгласи, че е обиколила целия град, само че няма диря от дамата.

 

„ Майка ми цялостен живот е работила и се е занимавала с богати хора, които могат да й навредят по някакъв метод. Не мога да предсказвам, само че се колебая, че може да е отвлечена. Обадили са й се към 18:00 часа. Не знам с кого е говорила и защо, тъй като не съм участвала. Не бях в Бургас. След телефонния диалог е излязла разплакана по думите на баба ми “, сподели Христина.

„ Майка ми е споделила „ Излизам за малко. Оставям си ключовете за колата тук и от този момент я няма “. Тръгнала е с черен чеп, черно шушляково яке, с вързана коса. Носела е дребна чантичка и към момента глух новина от нея “, споделя младата жена, представена от " Флагман ". 

„ Моите подозрения са свързани с нейната сестра. В поради това, което се е случвало през годините, считам, че е допустимо да й посегне, нещо да й направи, тъй като от доста време се съдят, разделят парцели, пари “, добави тя. 

Теодора Бахлова е живяла в Англия. Върнала се преди към месец и половина. 

„ Плановете й бяха да пристигна, да си почине тук и да свърши неща като всеки един българин, живеещ в чужбина. Трябвало е да пътува на следващия ден за Лондон. Аз пребивавам в София. Баба ми щеше да остане при мен за две седмици “, съобщи Християна Радоева.

„ Навсякъде търсих майка ми – в лечебни заведения, в морги, казини, улички, градинки. Обиколила съм цялостен Бургас. Майка ми няма интимни връзки. Ако беше споделила нещо на свои приятелки, щяха да ми кажат. Комуникирам с тях непрекъснато. Имам достъп и до персоналния й профил във Facebook. Английският й телефон е в мен. В обществените мрежи няма връзка с никакъв мъж “, сподели Християна. 

„ Майка ми е имала среща с приятелки в петък, което значи, че не е имала желание да изчезва. Ако тя ме гледа отнякъде, дано да се прибере у дома, тъй като доста време я няма, а и баба към този момент не устоя! “, прибавя младата жена. 

Ако някой я види, да ми се обади на тел. 0896105093, прикани тя. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР