Кадър: Нова телевизияРазтърсваща изповед в предаването Неделята по Нова телевизия

...
Кадър: Нова телевизияРазтърсваща изповед в предаването Неделята по Нова телевизия
Коментари Харесай

Камелия с разтърсваща изповед на 50-ия си рожден ден: Минала съм през три аборта, единият бе с близнаци

Кадър: " Нова телевизия "

Разтърсваща изповед в предаването " Неделята " по " Нова телевизия " направи поп-фолк певицата Камелия. Повод бе 50-ият й рожден ден.

В предаването тя приказва говори за болката, гибелта на татко ѝ и споделя коя е същинската ѝ обич.

„ Докато не ти се случи едно такова прекарване, мислиш, че всичко ти наподобява доста огромно. В един миг осъзнаваш, че като видиш татко си в ковчег, това е за финален път. Тогава за пръв път разбрах какво значи болежка от загуба. Хем е тялом там, хем усещаш, че го няма. Няма да не помни този ден. Тогава Цветин накара всички да излязат, с цел да остана сама с него. Беше ми мъчно да целуна татко си за последно. Накрая стопирах да мисля и го направих ”, описа тя.

Певицата показа, че е трябвало даже да пее след погребението на татко си.

„ Върнах се и отидох да пея на концерт на Лепа Брена. Тя е моят кумир, удивлявам ѝ се. Баща ми знаеше това. Като дребна ми купи касетофон, слушах песните ѝ и се правех на певица. След погребението отидох да ме нагримират, да имам някакъв тип. Чак на последната ария споделих пред публиката, че през днешния ден съм изгубила татко си. След това Лепа е попитала „ кое е това момиче и по какъв начин устоя? ”, описа още певицата.

Камелия показа, че след концерта се е сринала душевен.

Това не е единственият сложен миг в живота на Камелия. През годините певицата е правила три аборта. „ Искам да имам деца и направих всичко допустимо. Пътят, който извървях, не беше елементарен. Много неща съм икономисала даже на родителите ми. Ако би трябвало да имам деца, ще имам. Трудно се претърпява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се. Наложи ми се да направя аборт с близнаци и то на рождения ми ден, не по мое предпочитание, естествено ”, описа още певицата.

Камелия показа, че половинката ѝ - Цветин, я е научил да обича.

„ Преди да го срещна за мен любовта беше да получавам, а не да давам ", сподели тя.

Поп фолк певицата описа и дали известността я е трансформирала.

„ Дълбоко в себе си постоянно съм знаела, че ще съм известна. Не съм очаквала обаче, че ще веселя толкоз генерации българи. В един интервал славата в мен надви и започнах да не оценявам хората. Мислих си, че надали не са ми длъжни да се държат с мен по избран метод. Тогава осъзнах, че изгубвам човешкото си в себе си ”, разясни тя.

И добави, че постоянно доста я е дразнело, когато за нея се е коментирало само това, че е руса и секси.

„ През годините най-вече съм се борела с това да не обръщам внимание на клишетата и рамките, сложени извън ”, разяснява още звездата.

„ Аз съм дамата на трансформацията, певица на трансформацията ”, безапелационна е Камелия.

На въпрос какво я прави друга от оставалите певици, тя отвърна с усмивка, „ Различна ме прави това, че изпях песента „ Луда по тебе ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР