Кадър: Нова телевизияПР експертът Максим Бехар направи коментар относно стабилността

...
Кадър: Нова телевизияПР експертът Максим Бехар направи коментар относно стабилността
Коментари Харесай

Максим Бехар: Правителството няма да падне по две причини 


Кадър: " Нова телевизия "

ПР специалистът Максим Бехар направи коментар по отношение на стабилността на държавното управление все още и последните искри сред двете ръководещи партии.

" Учудващ е фактът, че няма съдружно съглашение сред ръководещите обединения. Това трябваше да се случи още преди да се сътвори държавно управление. Трябваше хората да седнат, да се схванат и да подпишат съответния документ. Надявам се да имат консултанти, тъй като прословутата немска коалиция има 100 и няколко страници съглашение, което е много добър учебник по политика. От друга страна съм сигурен, че това държавно управление няма да падне. Защото има два доста значими фактора. Първо, в случай че то падне, президентът се връща на бял кон, а виждаме през последната седмица какви стрели и какви нервни и нападателни реплики си разменят хората, които са във властта, и президента. Това значи цялата власт да се върне при президента, а това няма да се хареса на доста хора. И втората причина е, че в случай че това държавно управление падне, след месеци ще има нови избори и резултатите ще бъдат плюс минус едни и същи. Не имам вяра някой да го желае това нещо, няма нов политически състезател сега, няма кой да изпъкне по този начин, че да събере гласовете на всички, които са недоволни от протичащото се ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".


" Моето удивление е, че измежду тези седем точки, които Кирил Петков предлага, нямаше нито една запетайка за стопанска система и за бизнес. Струва ми се, че би трябвало да има още три точки, да станат 10. Трите спомагателни точки да са за бизнеса. И още едно удивление - не престават да си приказват посредством медиите. Ами да седнат и да се схванат и тогава да излязат с обща позиция, а не да си приказват по конференции и то с едни разтревожени гласове, все едно ни чака злощастие ", счита Бехар. петел бг


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР