Кадър: Нова телевизияИстериите на шеф Петров достигнаха историческо дъно, а

...
Кадър: Нова телевизияИстериите на шеф Петров достигнаха историческо дъно, а
Коментари Харесай

Смъртни заплахи в къщата Вип Брадър! Шеф Петров се закани на родния Роналдо: Ще те заколя, като агне ще те разпоря!

Кадър: " Нова телевизия "

Истериите на началник Петров доближиха историческо дъно, а VIP Brother се трансформира в мутренска сцена. Напрежението сред готвача и Дани Златков доближи връхна точка, а след едно ритнато кошче от футболиста Петров видя опасност за живота си. Това отприщи цветистия му език, последваха и люти закани, оповестява " Флагман ".

" Ще те вкарам в пандиза и там ще те създадат жена. Ще влезеш с чорапогащник. Ще ти намерят сякаш инцидентно нещо в колата, нещо беличко. Ти си позор, на 28 години, а се правиш на Роналдо. Мен ме наричаш смешник, ти си клоун! Ако излезеш преди мене, в действителност ще имаш проблем. Много селски си ти. Ти си позор за македонците. С обичките, с гела, ти си клоун ", викам шефа.

Последва нова дрънканица по какъв начин щял да " го отвори като агне " и " да го разпори ".

Футболистът се оказа по-благоразумен и първи даде отбой, а Петров беше привикан в изповедалнята да бъде укротен. Той пък изиска да се изкара жертва, макар крайните закани, които насочи.

Може би ще бъде любопитно на полицията неговите закани по какъв начин може да изфабрикува на открито появяването на " нещо беличко " в колата на който и да е - в тази ситуация на Златков.

Иначе седмичната задача сътвори нов конфликъ. Участниците играят на водещи, а Мегз трябваше да подреди кой е най-умен, най-богат, най-успял. Тя уточни за най-глупава себе си и Джулиана Гани, а Ваня Щерева се съгласи на глас, че силиконката с право е в дъното на тази ранглиста. Гани подпали и тя стартира да ръси закани, а в един миг разряза и една рокля, която й бе подарена от писателката.

" Ванче, това върша с твоите кирливи дарове. Повече да не ми пипаш нещата и гримовете. Аз съм била глупачка. Аз толкоз защитавах Ваня, като споделяха, че е лицемерка, само че към този момент и аз съм на това мнение ", изповяда се Мис Силикон.

Тя се засегна, че попадна и в категория " бедна ". Всъщност тази ранглиста жегна най-вече егото на участниците, поставената на второ място след Тото - Марги Хранова, и тя се нацупи.

Иначе нощес се организираха и следващите елиминации, като в началото описът включваше цели осем съквартиранти – Мегз, Сашка, Ваня, Антон, Тото, Джулиана, Дани Златков и Цуни. Заради новата седмична задача, която трансформира къщата в офис на телевизия, Мегз се трансформира в изпълнителен шеф и това ѝ даде по-специални права. По време на живото предаване Големият брат повери точно на нея тежката задача да избави двама и дизайнерката уточни Дани Златков и самата себе си.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР