Кадър МВРТози път има щастлива развръзка на случай с изчезнало

...
Кадър МВРТози път има щастлива развръзка на случай с изчезнало
Коментари Харесай

Изчезналата Фатме се обади на майка си: Избягах в София с едно момче и ще се женим

Кадър Министерство на вътрешните работи

Този път има щастлива развръзка на случай с изчезнало момиче.

Влюбените се намирали в София, щели на следващия ден да пътуват с рейс от там

Минути откакто ОДМВР-Бургас популяризира фотографията на търсената Фатме от поморийското село Дъбник, тя се свърза с майка си, с цел да я уведоми, че е жива и здрава и скоро ще се прибере, заяви Флагман.бг.

„ Добре съм, мамо, ще си дойда, само че обичам едно момче. Избягахме с него в София и ще се женим, извинявай доста “, плачеше по телефона 16-годишната Фатме и опитваше да успокои майка си.

Влюбените се намирали в София, щели на следващия ден да пътуват с рейс от там за руенското село, откъдето е Ромео, завладял сърцето на Фатме.

Местни поданици описаха пред Флагман.бг, че семейството са доста скромни и положителни хора. „ Имат общо три деца, а бащата от години работи в чужбина, с цел да ги устоя. Майката се грижи през по-голямата част от времето сама за Фатме, сестричката и братчето й. Само през лятото работи в Слънчев бряг “, споделиха още хора от село Дъбник.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР