кадър: Иво Божков, булфотоРанените при протестите в София в сряда

...
кадър: Иво Божков, булфотоРанените при протестите в София в сряда
Коментари Харесай

Спешна помощ: Ранените при протестите в София са над 55, мъж е с черепно-мозъчна травма

кадър: Иво Божков, булфото

Ранените при митингите в София в сряда са над 55, предава Нова тв.

Още 10 служители на реда са ранени при митингите в София. Това оповестиха от Спешна помощ. Полицаите са прегледани на място и с друга степен пострадвания от бомбичките и предметите.

Един мъж на 59 години е с черепно-мозъчна контузия. Той е откаран в " Пирогов ",  където е изпратен и мъж на към 25 години със сцепена глава. Жена е припаднала на митинга, само че се е свестила на място. Към ВМА пък е откаран мъж с разкъсно-контузна рана и подозрение за комоцио, добавя Нова.

Така броят на ранените при митингите в София в сряда става над 55. 45 от тях пострадаха по време на утринните демонстрации, , измежду тях и доста служители на реда. Има и признати в болница.  Между 7 и 10 коли за спешна помощ на Спешна помощ са били ангажирани единствено с потърпевши от митингите в София. 

Сред потърпевшите са и доста публицисти. Най-честите повиквания на телефон 112 са били за раздразнение в очите след обгазяване. Повечето от ранените са откарани в Спешния очен кабинет на ИСУЛ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР