кадър и видео: Нова твЗа случката се разбра вчера след

...
кадър и видео: Нова твЗа случката се разбра вчера след
Коментари Харесай

Журналистът Наталия Радославова разказа в ефир за инцидента със съпругата на Ваня Джаферович

кадър и видео: Нова тв

За случката се разбра през вчерашния ден след пост в обществените мрежи от журналиста.

Последва реакция и от семейство Джаферович.

Конфликт между две майки с техните деца на тясна столична улица в центъра попадна във фокуса на публичното внимание. Прокуратурата повдигна обвиняване на брачната половинка на някогашния футболист Ваня Джаферович - Евгения. Тя ще дава отговор за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди след случай с друга жена на пътя – журналистката Наталия Радославова. Подробностите по случая занапред ще се обясняват.

Междувременно, екипът на Нова тв потърси за коментар и двете страни. Своята позиция пожела да изрази Наталия Радославова.



„ Искам първо да уточня, че личността на двете ни в този случай е без никакво значение. Това са обстановки, които се случват всеки ден. Много хора са страдали от сходна експанзия, която се приема като незначителна ”, уточни журналистката.

„ Случката е извънредно обикновена. Аз водех сина си на учебно заведение и на тясна софийска улица госпожа Джаферович пресече, дружно с двете си деца. Стигна до паркиран автомобил и стартира да качва децата си от страна на пътното платно. Улицата е тясна и има сериозен надолнище. Аз се пробвах да алармирам на госпожата, че правилното е да качва децата от страната на тротоара ”, описа Наталия.

Ваня Джаферович написа в обществените мрежи, че брачната половинка му е изчакала, огледала се и се е уверила, че няма придвижване по улицата и че е безвредно. Тогава е подхванала тези дейности.

„ Това, което ме тормози е не това, че тя ритна колата ми, а това, че пред очите на децата ни, отвори вратата на автомобила и ми удари пестник. Аз си извадих здравно. Това е жестоко нахлуване в персоналното пространство ”, счита Наталия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР