Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comПийнали шофьори, които нарушават правилана

...
Кадър и видео Нова Тв, vbox7.comПийнали шофьори, които нарушават правилана
Коментари Харесай

Младеж задържа 60-годишен пиян шофьор, предизвикал катастрофа и направил опит да избяга в Пловдив

Кадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Пийнали водачи, които нарушават правилана на пътя, се задържат от служители на реда, само че в един огромен наш град се случи нещо напълно друго. Зрелищен цивилен арест в центъра на Пловдив. Младеж задържа 60-годишен пийнал водач, провокирал произшествие и направил опит да избяга. След като блъснал кола, лидерът се опитал да се укрие, криволичейки по улиците с разваления си автомобил. Дрегерът отчел, че е карал с голямо количество алкохол в кръвта.

Иван Деспов влиза в ролята на служител на реда, откакто вижда два ударени на пешеходна пътека автомобила на бул. “Васил Априлов “  покрай автобусна спирка. Водачът на единия е очевидно несъответстващ.

„ Просто потегли с блъсната кола, която е близо до неразбираемост. Докато караше, гумата свиреше, беше толкоз изкривена. При което депозирам звуков сигнал, може би един-два пъти. Минах пред него, пуснах спешни. Взех да намалям. Той ме заобиколи. Отвори му се шофьорската врата в придвижване и това на мен ми беше задоволителен знак, че той не е съответен ”, споделя за Нова Тв младежът.

Причинителят на пътното произшествие се пробва да избяга. Криволичейки с отворена врата и надути въздушни възглавници, изминава близо километър. Свива по една от кварталните улички и напуща автомобила. Иван обаче го настига.

„ Той си взе някакъв багаж от колата. Тръгна в незнайна посока. Изглеждаше в положение въобще да не комуникира съответно. Просто хванах го, сложих го на земята и го притиснах, до момента в който пристигна полицейският патрул ”, сподели още Иван.

Пияният водач е арестуван благодарение на още един жител до идването на полицията. Десетки живеещи в блока стават очевидци, само че не се намесват. Според юриста за отбрана правата на индивида Михаил Екимджиев гражданският арест в този случай е законово оневинен. От полицията оповестиха, че 60-годишният водач е карал с 2.40 промила алкохол в кръвта. Той е задържан за 24 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР