Кадър ФейсбукВчера здравният министър Кирил Ананиев издаде нова заповед, с

...
Кадър ФейсбукВчера здравният министър Кирил Ананиев издаде нова заповед, с
Коментари Харесай

Борисов демонстративно наруши заповедта на Ананиев за маските

Кадър Facebook

Вчера здравният министър Кирил Ананиев издаде нова заповед, с която върна наложителното носене на защитна маска във всички затворени публични места. Това обаче не попречи на премиера Бойко Борисов да бъде един от първите, които я нарушават. Както и на куп кора от антуража му, а и на кореспонденти и оператори на медии , които отразяват визитата му в Рилския манастир, написа " Сега ". Там Борисов влезе в цъквата на манастира без да е с защитна маска. Така постъпиха и игуменът - Адрианополският свещеник Евлогий, пиарката на премиера Севделина Арнаудова и още много хора от присъстващите.

" Без Господа нищо не може да се направи ", съобщи министър председателят, откакто се поклони пред иконите в църквата. След това разиска небрежно с игумена парите, които държавното управление отпусна за ремонтни работи по манастира.

После Борисов изрично отхвърли да дава отговор на каквито и да е въпроси " В черква - парадокс! ", отсече той и отиде в пространствата на Евлогий, дружно с хората си.

Не се видя някой даже да пробва да подскаже на премиера, че би трябвало да носи маска в църквата, камо ли да се появи полицейски патрул и да го санкции, каквато орис сполетя през днешния ден трима столичани. Те бяха глобени с по 300 лева. защото бяха без защитни маски в градския превоз. На едната жена от санкционираните месечната заплата е 400 лева

Само преди три дни Бойко Борисов засегна тематиката за събиранията на доста хора на едно място в затворено помещение. Тогава той събра начесто актива на ГЕРБ в Стара Загора и разяснява по този мотив:  " Много искащи имаше да дойдат в залата, в случай че ги бяхме поставили през стол, медиите щяха да напишат, че е доста рехаво. Затова взехме решение, че е по-добре да ги глобим. "



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР