Кадър Фейсбук/Слави ТрифоновРазкриха нещо любопитно за един от новите министри,

...
Кадър Фейсбук/Слави ТрифоновРазкриха нещо любопитно за един от новите министри,
Коментари Харесай

Министърката на Слави Лилия Иванов се оказа кадър от правителство на Борисов 3

Кадър Фейсбук/Слави Трифонов

Разкриха нещо любопитно за един от новите министри, препоръчани от Слави Трифонов. Предложената от Слави Трифонов за министър на труда, обществената и демографска политика Лилия Иванова има дълготраен управнически и експертен опит в обществения бранш. 

Кариерата й в министерства стартира по времето на Иван Костов. От 1998 година до момента заема поредно длъжностите началник-кабинет на министъра на културата, консултант в Министерския съвет, шеф на дирекция в Министерството на държавната администрация и административната промяна, основен секретар в Министерството на земеделието и храните, в Министерството на здравеопазването и в Министерството на младежта и спорта. Ръководител или участник е в доста планове, финансирани по линия на DFID, PHARE, OП “АК “, Оперативна програма “Регионално развитие” и др. 

Била е началник-кабинет на министъра на стопанската система Емил Караниколов в третото държавно управление на Бойко Борисов, заменена е откакто предходната години министър стана Лъчезар Борисов. 

Иванова е приключила Немска езикова гимназия в Добрич. Висшето си обучение получава в Юридическия факултет на СУ " Св. Климент Охридски " и практикува по-късно като юрист в региона на гражданското и комерсиалното право. Има голям брой специализации в чужбина и у нас. 

Била е член на Борда на шефовете на Европейския институт по обществена администрация, Маастрихт, Холандия като представител на Република България, създател е на изявления и на книгата „ Обслужване „ на едно гише “.

Специализирала е „ Банково право “ в Австрия, била е стажант-адвокат в Германия, минава специализации по публично-частно партньорство и планов мениджмънт в Ирландия, Испания и Англия. Обучавана е в ЕNA, Париж.

Владее немски, британски и съветски езици, написа Блиц.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР