кадър: Фейсбук/Мая МаноловаРекет и терор на Топлофикация-София“, така определи по-високите

...
кадър: Фейсбук/Мая МаноловаРекет и терор на Топлофикация-София“, така определи по-високите
Коментари Харесай

Мая Манолова на протест: Трябва да има проверка на рекета на Топлофикация - София, хората трябва да могат да отложат сметките

кадър: Фейсбук/Мая Манолова

Рекет и гнет на „ Топлофикация-София “, по този начин дефинира по-високите сметки за парно за месец ноември водачът на „ Изправи се. БГ “ Мая Манолова на митинг пред Министерски съвет. Тя насочи съответни претенции на към кмета на София Йорданка Фандъкова, Бойко Борисов и енергийният министър Теменужка Петкова.

Според Манолова, би трябвало да се направи инспекция на работата на „ Топлофикация-София “ за това по какъв начин сметките порастват при по-ниска цена газа. Докато тя завърши, столичани би трябвало да имат опцията да отсрочат заплащането на ноеврийските сметки за парно. Манолова акцентира, че органът, който би трябвало да извърши инспекцията е министерството на енергетиката. Тя прикани Борисов да подреди на кмета Фандъкова като на своя заместничка в управлението на ГЕРБ, да сътвори опция заплащането да се отсрочи, тъй като „ Топлофикация-София “ е общинска благосъстоятелност.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР