Кадър Фейсбук, Бойко БорисовБългария участва в пълното портфолио с всички

...
Кадър Фейсбук, Бойко БорисовБългария участва в пълното портфолио с всички
Коментари Харесай

Премиерът: Българските граждани ще имат равен достъп до ваксина

Кадър Facebook, Бойко Борисов

" България взе участие в цялостното портфолио с всички седем ваксини от общата европейска самодейност за произвеждане и доставка на бъдещи ваксини против COVID-19. Това потвърдихме на днешното изключително съвещание на Министерския съвет. По този метод българските жители ще имат еднакъв достъп до ваксина, когато тя бъде открита, с гаранции за качество, сигурност и резултатност, а и тя ще се слага единствено по избор " - споделя министър председателят Бойко Борисов във видео на стената си във Facebook. 

" Седем са имунизациите в напреднала фаза на разработка като квотата за България с избраните количества е на стойност близо 380 милиона лв.. С останалите разноски за логистика и за предпазване сумата надвишава половин милиард лв.. Затова е нужна глобата на Народното събрание, където само посредством необятното национално посланичество и в диспути може да се даде зелена светлина на закупуването на имунизациите. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР