Кадър БулфотоНепоказвано досега видео със Слави се разпространява в мрежата.Политологът

...
Кадър БулфотоНепоказвано досега видео със Слави се разпространява в мрежата.Политологът
Коментари Харесай

Политолог сподели скандално видео със Слави

Кадър Булфото

Непоказвано до момента видео със Слави се популяризира в мрежата.

Политологът Огнян Минчев показа скандално видео със Слави Трифонов. Това той направи в персоналния си фейсбук профил.

Кадрите, демонстрират Трифонов още като прохождащ комедиант, който в рейс забавлява приятелите си, разказвайки им нецензурни вицове, съобщи Блиц.По този мотив Минчев написа следното (публикуваме думите му без редакторска намеса):

" Проблемът не е толкоз, че вицовете са мръсни, а в това, че са безнадеждно тъпи. Същият клас вицове бяха поредно и настойчиво - всекидневно разказвани през идващите десетилетия в прайм-тайм-а на огромна национална телевизия, приобщавайки към проведената тъпотия и дивотия милиони - най-много млади българи.

Логично стигнахме досега, в който арогантната и тъпа дивотия изиска политическо посланичество.

Тя не е оставала непредставена и посредством другите партии през изтеклите десетилетия, само че този път представителството бе поето от " основния сановник " на обществената мутренска долнопробност.

Този запис за мен не носи никаква нова информация. Той не е сензация. Той може да бъде умерено сменен с кое и да е издание на прословутото шоу от последния четвърт век. Хвърляхме по едно око, подхилквахме се... Сега берем плодовете на пошлостта като мътна вълна, разрушаваща до основи така и така паянтовата ни страна ".

Видеото е оповестено във фейсбук групата " Аз обичам Плевен " и като пояснение към него е написано " 1993 година. Прохождащият в шоубизнеса Слави Трифонов споделя вицове в рейс.


Под видеото, споделено от политолога Огнян Минчев заваляха куп мнения. Ето част от тях:



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР