Кадър: БТВВ Тази сутрин по БТВ министърът на спорта Красен

...
Кадър: БТВВ Тази сутрин по БТВ министърът на спорта Красен
Коментари Харесай

Министър Кралев с покъртителна изповед в ефир за смъртта на боксьора Борис Станчов. Засипа с тежки обвинения...

Кадър: БТВ

В „ Тази заран ” по БТВ министърът на спорта Красен Кралев разяснява нещастието с българския боксьор Борис Станчов в Албания. Според Кралев мениджърът Венцислав Георгиев изрично е взел участие в машинация , защото е разрешил на Борис да се боксира под непозната идентичност. Кралев разгласи, че лицензът на Георгиев ще бъде лишен.

Ето по-важното от това, какво сподели Кралев:

„ Това е престъпен акт, има досъдебно произвеждане и страната води следствие. Ясно е, че единият забъркан е братовчедът Исус, който е дал на Борис персоналната си карта. Другият забъркан е мениджърът Венцислав Георгиев. Няма метод да не е знаел, че Борис се състезава с непозната персонална карта, откакто е вкарал този боксьор в професионалния бокс. Георгиев е взел участие в тази машинация, тъй като мениджърите записват по документи боксьорите. Той изрично е забъркан. Взели сме ограничения, говорихме с професионалния боксов съюз и режима за лицензиране се стяга. Лицензът на Георгиев ще бъде лишен. Но желая да уточня, че това е казус, не е процедура. Това е индивидуален, изолиран случай.

Предстои да разберем след разпитите на медицински лица дали в нещастието с Борис има забъркано здравно лице, тъй като има медицински обзор и медицински документи, с които този боксьор е взел участие в надпреварата. Бил ли е здрав Борис преди мача, или не е бил здрав?

Експертизата ще покаже също дали са употребявани неразрешени вещества. ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКН
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР