Кадър: БТВСтрасти в ефира на БТВ бушуваха току що. В

...
Кадър: БТВСтрасти в ефира на БТВ бушуваха току що. В
Коментари Харесай

Страсти в ефира! Христо Иванов захапа остро Цацаров, а Цветанка Ризова контрира...

Кадър: БТВ

Страсти в ефира на БТВ бушуваха одеве. В „ Лице в лице ” някогашният правосъден министър Христо Иванов захапа остро Сотир Цацаров, а водещата Цветанка Ризова опита да отбрани основния прокурор.

До замяна на реплики сред двамата се стигна, откакто бе пуснато изказване на Цацаров от по-рано през днешния ден, в което той споделя, че отсега нататък би трябвало да има механизъм, който разрешава да бъдат разследвани тримата огромни в правосъдната власт, в това число и той. Другите двама са ръководителите на Върховния и Касационния съд.

„ Цацаров споделя това на изпроводяк, тръгвайки си и имайки потребност да се легитимира след един безусловно изцяло провален мандат. Защото господин Цацаров явно не свърши нищо. ”, стартира коментара си по тематиката Иванов.

„ Това е ваша позиция. ”, прекъсна го Цветанка Ризова.

„ А какво е приключил? ”, попита Иванов.

„ Не съм му бранител, само че има хора, които считат, че е приключил нещо. ”, отговори Ризова.

„ Вие сте публицист. Все нещо щеше да ви пристигна на мозъка. Справи се с енергийната мафия, оправи се с корупцията в България ли? Нищо. ”, продължи Иванов.

Относно бъдещия механизъм, който ще разрешава дисциплинарни и наказателни производства против тримата огромни в правосъдната власт у нас, Христо Иванов добави:

„ Механизъм за дейно следствие на основния прокурор няма от десетилетие в България и аз пробвах да прокарам тази промяна за основния прокурор, който е на върха на йерархичната конструкция. Необходим е механизъм за отчетност на основния прокурор, ефикасен механизъм за настояща отчетност, с цел да престане прокуратурата да е остров, който тъне в цялостна безотговорност. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР