Кадър: БТВОще в началото бяхме против назначението на Пламен Георгиев

...
Кадър: БТВОще в началото бяхме против назначението на Пламен Георгиев
Коментари Харесай

Антон Кутев за името на коалицията на АБВ за евроизборите: Палавници, които се опитват да влязат в политиката през задния вход

Кадър: БТВ

Още първоначално бяхме срещу назначението на Пламен Георгиев за началник на КПКОНПИ.

Това съобщи в утринния блок на БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев, който разяснява абсурда с жилищата. „ Цветан Цветанов назначава Георгиев и по какъв начин да чакаме в този момент, че той ще го ревизира. Сега нямало по какъв начин да го ревизира. Има! КПКОНПИ има всички пълномощия да ревизира Цветанов и фрапантното разминаване сред приходите му. Големият въпрос е дали въобще Георгиев има опция да направи инспекцията. Искахме шефът на КПКОНПИ да се назначава от президента. Ако той беше назначен от Румен Радев, в този момент щеше да има инспекция “, разясни Кутев.

„ Очевидно е, че има вътрешна война в ГЕРБ. Няма партия без такива борби. Днес против Елена Йончева се употребяват всички механизми, в това число и напън от институциите, само че тя е борбен човек “, разяснява още той. Относно посланието на Бойко Борисов към кандидатите за евродепутати от ГЕРБ да не бъдат кучки, социалистът съобщи, че остроумието на Борисов стои против свършената работа на Йончева.

Във връзка с евролистата на Българска социалистическа партия, Кутев е безапелационен, че в нея би трябвало да влезе и Сергей Станишев, водач на ПЕС.

Антон Кутев разяснява и името „ Коалиция за България “ в която влизат шест партии, в това число и АБВ. „ Палавници се събрали в АБВ. Взели името. Единият президент, другият министър, третият министър и евродепутат в този момент се пробват да влязат през задния вход в политиката. Кои са тези шест партии? “, попита Кутев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР