Кадър: БТВМоята приятелка е жертва на тормоз от години –

...
Кадър: БТВМоята приятелка е жертва на тормоз от години –
Коментари Харесай

Борислав Игнатов: Долното деяние със снимките на моята приятелка ме убеждава, че сме на правилния път

Кадър: БТВ

Моята другарка е жертва на тормоз от години – тези фотоси са правени преди повече от 10 години от човек, в който е била влюбена и са употребявани от него за шантаж и изнудване. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ претендентът за кмет на София на Демократична България архитект Борислав Игнатов във връзка оповестените от осведомителна организация неприлични фотоси на приятелката му.

През 2011 година тя завежда тъжба против него в Министерство на вътрешните работи, като дава и флашка със фотосите, с които той е желал да я злепостави пред околните ѝ, което я е довело до цялостен срив. Започнато е разследване, което не е стигнало до средата. Тя не е получила отбрана от Министерство на вътрешните работи тогава и казусът малко по малко е отшумял. За нея в този момент беше същински потрес да преживее още веднъж всичко това, съобщи арх. Игнатов.

Когато се кандидатирам за кмет, внезапно една пропагандна машина си разрешава да качи фотосите за да ме откаже. Това няма да се случи, заставам до моето момиче и я обичам. Направили са си погрешно сметката, акцентира претендентът за кмет на София, като благодари на всички, които са подкрепили него и приятелката му след случилото се.

Той посочи, че до неотдавна не е знаел цялата истина по случая. Знаех, че има подобен случай с изнудване, само че като мъж не съм я питал. Аз я обичам като човек и изобщо не ме интересуват такива остарели истории. Ще я поддържа, уточни арх. Борислав Игнатов, като заяви, че по случая ще бъдат заведени сигнали до способените органи. В момента екип от адвокати работи върху сигналите. Тези хора, които си мислят, че всичко им е разрешено, не би трябвало да останат безнаказани, безапелационен е арх. Игнатов.

Той сподели, че след публикуването на фотосите не е имал никакво съмнение дали да продължи борбата за кмет на София. Такова долно действие, осъществено посредством една пропагандна машина, ме убеждава, че аз и Демократична България сме на верния път и това, което можем да правим, извънредно доста ги тормози. Подобен случай до момента не е имало в българската политика, съобщи претендентът за кмет на София.

Кандидатирах се тъй като търпението ми към едно ръководство, което е неефективно и незаслужено, преля. Моята кандидатура е протестна кандидатура – омръзна ми да виждам нещата в моя град такива - поправки на ремонтите, непрозрачно ръководство на средствата. Съвременният свят има потребност от скорост и аз с моя опит мога да направя по този начин, че нещата в София да се развиват с доста по-висока скорост. Това ще стане с дигитализацията на града. С цифрова еднаквост всеки ще може да има достъп до всяка една услуга, без да излиза от вкъщи си. Тази система ще коства по-малко от 1% от бюджета на общината и ще покаже на жителите, че общината ще се грижи за тях. Корупцията е доста огромен проблем, а тази система дава безспорна бистрота и там жителите ще могат да виждат по какъв начин се движат процесоте, какви публични поръчки се вършат и от кого. Основното преимущество на тази система е безспорната бистрота и отчетност, уточни арх. Борислав Игнатов.

При мен ще бъде комплициран завършек на модела " ремонт на ремонта ". Ще бъде основан стандарт за ремонтите за другите зони в столицата и въз основа на него ще бъдат възлагани търговете. Общината, като най-големия възложител в града, може да изисква най-високо качество, акцентира арх. Игнатов.

Качеството на въздуха в София е извънредно. За да решим този проблем, би трябвало да подходим систематично. За всеки подаден глас на тези избори, в случай че получим мандата, ще засадим по едно дърво. Дърветата са най-хубавият метод да имаме О2, добави той.

Работя за победа. Имаме доста необятна поддръжка, чувствам ентусиазма, сподели още арх. Борислав Игнатов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР