Кадър БТВКатастрофа с кон на магистрала Тракия се размина без

...
Кадър БТВКатастрофа с кон на магистрала Тракия се размина без
Коментари Харесай

Шофьорите по магистрала Тракия на нокти заради изникващи на пътя коне

Кадър БТВ

Катастрофа с кон на автомагистрала " Тракия " се размина без жертви.Калоян и Бранимира пътуват по мрачно, когато пред колата им изниква кон. Ударът се оказва неминуем.

Мъжът описа, че инстинктивно е натиснал спирачки и е хванал крепко кормилото, с цел да излезе от пътя. Жената показа, че е след конфликта е изпаднала в потрес, оповестява БТВ.

``
реклама

В обществените мрежи, пътуващи предизвестяват със фотоси за кон, който се разхожда на пътя. Подадени са и сигнали до Министерство на вътрешните работи.

От полицията обясниха че в този ден поради произшествия на Автомагистрала " Тракия " – КАТ са били ангажирани, само че казусът е решен.

Конят е хванат от чиновници на Районна пътна служба-Калугерово и е изведен в безвредна посока в региона на крепостта " Траянови врата ".

Следва нов сигнал за кон на автомагистралата. Докато бъде открит, става друга злополука.След случая – пътят е обезопасен с мрежа, която на пръв взор наподобява здрава. Няколко метра по-надолу обаче в нея има дупка. Не е ясно дали конят не е излязъл точно от нея.

От Агенция " Пътна инфраструктура " дадоха обещание ограничения: " Дупката ще бъде отстранена неотложно и на пътноподдържащата компания ще бъдат наложени наказания ", се споделя в известие от АПИ.

Според АПИ дупката не е задоволително огромна, с цел да премине кон и показват, че това най-вероятно е станало през близка пътна връзка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР