кадър: БТВЕто как започна тази вечер шоуто си Николаос Цитиридис:Не

...
кадър: БТВЕто как започна тази вечер шоуто си Николаос Цитиридис:Не
Коментари Харесай

Цитиридис: Почвал съм нова работа, но никога, знаейки, че ще ме махнат само след два месеца

кадър: БТВ

Ето по какъв начин стартира довечера шоуто си Николаос Цитиридис:

Не знам добре ли е? Завиват ли го? Храни ли се? Защото аз не! Може да не е деен, тъй като предходния не му е дал ключовете от джипката!

Чудя се какво ли им е в този момент на новите министри? И аз съм почвал нова работа, само че в никакъв случай, знаейки, че ще ме махнат единствено след два месеца. А новите министри в този момент стартират работа и към този момент са в предупреждение. Предполагам, че до момента в който всички други държавни чиновници през днешния ден са цъкали на компютрите си във фейсбук, министрите към този момент са търсели разгласи за работа. Но всички знаем, че в предупреждение се работи най-комфортно.  Идваш в офиса във 14:00, сътрудниците ти те питат: Защо толкоз рано?

При служебните министри най-яко е, че като стартират да ги занимават с проекти за Коледното празненство, те могат да кажат: Не знам, няма да съм тук! А в случай че в министерствотро се усети някакъв недостиг, постоянно може да се каже, че е неточност на предния министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР