Кадър БТВДядото на простреляното в Мездра момченце коментира зловеща версия

...
Кадър БТВДядото на простреляното в Мездра момченце коментира зловеща версия
Коментари Харесай

Тома Томов за простреляното си внуче: Казаха ми, че бащата по това време е смазвал оръжието си

Кадър БТВ

Дядото на простреляното в Мездра момченце разяснява злокобна версия по случая:

Няма какво да се разбере повече, значимо е да се разбере какво тъкмо се е случило, заяви дядото на починалото дете в Мездра Тома Томов.  Зловещата част на това закононарушение е опитът за неговото прикриване от цялото фамилията, сподели още той. Негови другари му разказали, че майката командва, тя давала препоръките. Не знам дали децата са били сами, предава Булнюз.

Разказаха ми, че бащата се занимава професионално с бракониерство, ходел е да ловува и тъкмо в този интервал - сред 4 и 5 чaса, е смазвал оръжието си. Имал е самоделки и какви ли не уродливи оръжия. Аз не съм знаел. че е имал подобен боеприпас, само че знам че някой непосредствен е укрил арсенала. Не знам също дали проверяващите са намерили оръжието, от което е стреляно, сподели Томов. Обяснението ми е - когато едно семейство има оръжие, то би трябвало да постави огромни старания да го обезопаси. Явно това не е направено. Ако казусът беше типичен - двете деца си играят, трябваше да се обадят в полицията, тя да пристигна и да помогне на детето. Но злокобното в това закононарушение е последващото - опитът за прикриване. Трета версия има, която хората не я знаят, само че нея няма да я споделя, сподели Томов. Не мога да схвана за какво майката, която е главен мотор в това семейство, не е прибрана. Аз ще диря сметка на полицията за какво се манипулира публичното мнение с версии за пиратка, уточни още дядото. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР