Кадър БТВБлизките на убитото 18-годишно момиче в село Галиче искат

...
Кадър БТВБлизките на убитото 18-годишно момиче в село Галиче искат
Коментари Харесай

Братовчедът на убитата Андрея пред БТВ за Аксел: Той не е дете, искаме доживотен затвор

Кадър БТВ

Близките на убитото 18-годишно момиче в село Галиче желаят пожизнен затвор за килъра. Пред бТВ те обявиха, че недоумяват за какво 17-годишното момче, което направи признания за жестокото ликвидиране, е на независимост, макар че има престъпни прояви, написа Флагман.

``
реклама

Според тях, в случай че излезе на независимост, ще извърши ново ликвидиране и по тази причина би трябвало да получи доживотна присъда.

„ Как може да се чувстваш, когато ти убият детето? Той не умъртви един човек, взе четири човешки живота и желае да го пуснат след 10 години. Ще излезе един нарушител. Това не би трябвало да се разрешава! Искам доживотна присъда “, сподели лелята на убитата Андрея – Невена. 

„ Много зле сме. Потресени сме! Убиецът не е дете, а урод. Искаме доживотна присъда “, показа Асен - първият братовчед на убитата госпожица, който разкрил тялото й. 

„ Миналата година той преби съвсем до гибел един скитник и не знам за какво е на независимост “, добави младият мъж.

От учебното заведение, където е учила Андрея, описаха, че тя е била виновна и доста работлива. Грижила се е сама за брат си, откакто майка й ги е напуснала. Споделят, че са потресени от случилото се.

Със съучениците на Андрея от през днешния ден ще работят психолози. По думите на директорката на учебното заведение обвиненият 17-годишен юноша има приключен втори клас.

Очаква се по-късно проверяващите да разкрият повече детайлности към аргументите и претекстовете за тежкото закононарушение.

„ В момента за тук пътува група психолози, изпратена от Министерството на образованието и науката ”, изясни пред Нова телевизия директорката на учебното заведение, в което е учела Андрея.

Освен съучениците й, със сълзи на очи са и учителите на Андрея. Всички споделят, че е била добра и старателна ученичка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР