Кадър: БТВБившият министър на образованието Румяна Коларова коментира в Тази

...
Кадър: БТВБившият министър на образованието Румяна Коларова коментира в Тази
Коментари Харесай

Румяна Коларова за побоя на момиче от учител: Образователният модел в училище е деформиран и е стигнал уродливи форми

Кадър: БТВ

Бившият министър на образованието Румяна Коларова разяснява в „ Тази заран ” по БТВ случая с битото момиче от преподавател в Ловеч. Тя смата, че сегашният учебен модел в училще от дълго време е стар и се нуждае от смяна.

„ Насилето в училишще зависи извънредно доста от родителите. Външни фактори, като среда сред децата, някакъв тип фамилно образование, това са фактори, които играят роля, само че главното нещо е учителят, който е там. Той има връзката с децата, очевидно тук има скъсана връзка сред учителя и двете деца. Сегашният учебен модел в учебно заведение от дълго време е стар, деформиран е и е стигнал уродливи форми на някои места. Време е да се потърси смяна в промяната на просветителния модел, както в Полша – там направиха смяна в междинното обучение, а в този момент във висшето. Има модели, които да следваме. Сигурна съм, че моите учители в никакъв случай не биха удряла с юмруци, те създаваха друга среда ”, сподели Коларова.

Емил Джасим от Центъра на просветителните начинания добави: „ Тази експанзия не поражда от единствено себе си. Абсолютно неприемливо е да се протяга ръка на дете и по тази причина обясненията на възпитателя не ги одобрявам. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР