Кадър БТВБитите младежи на протестите са в парламента.На балкона в

...
Кадър БТВБитите младежи на протестите са в парламента.На балкона в
Коментари Харесай

Депутатите станаха на крака и ръкопляскаха на битите младежи, ГЕРБ се подхилват

Кадър БТВ

Битите младежи на митингите са в Народното събрание.

На балкона в залата на Народното събрание пък бяха трима от измъчваните на 10 юли 2020 г. Евгени Марчев, Жоро Георгиев и Цветелина Цветкова.

Залата стана на крайници и им ръкопляска. 

Депутатите от ГЕРБ очевидно нямаха предпочитание да сторят същото.

Депутът Александър Ненков даже се подхилна към Томислав Дончев, само че в последна сметка се подвигна от стола.



Два дребни митинга посрещнаха депутатите преди изключителното съвещание на Народното събрание (НС) днес. От сдружението „ Боец “ и от „ Агора “ към свещеника Дионисий стачкуваха против полицейското принуждение, само че на две обособени места зад северния вход на Народното събрание, съобщи Флагман.

„ Боец “ бяха подкрепени от депутати от „ Демократична България “. „ Агора “ пък скандираха срещу ГЕРБ и аплодираха служебния вътрешен министър Бойко Рашков. Рашков се здрависа с част от стачкуващите.



Изслушването на вътрешния министър е във връзка излезлите предходната седмица видеозаписи, на които се вижда побой над протестиращи на 10 юли 2020 година

На екрана още веднъж се появи апел за оставка на Гешев.





 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди  0  2(преди 21 минути) Рейтинг: 13628 | Одобрение: -3882 Наистина огромен цирк се разиграва в Народно събрание, само че кой трезво мислещ жител ДЕПУТАТИТЕ ще заблудят: 1. Защо фрагментите излизат чак в този момент -- За да отклонят вниманието на хората от същинските проблеми. 2. От фрагментите са разпознати единствено трите бити лица и нито един служител на реда. Това ще рече, че биячите не са служители на реда а са с ониформи на служители на реда. 3. Тези фрагменти могат да се снимат и запазят единствено от службите на НСО, а те са на послушание на ПРЕЗИДЕНТА. ПОРЕДНИЯТ ГОЛЯМ ПРЕДИЗБОРЕН ФАРС. ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ.  0  3(преди 26 минути) Рейтинг: 40249 | Одобрение: -4616 Тия пишлемета от дискотеката са отишли на митинга, да си продължат купона. Дали са наясно какво желаят?? Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР