кадър: БНТТя бе категорична, че ИТН трябва разумно да поставят

...
кадър: БНТТя бе категорична, че ИТН трябва разумно да поставят
Коментари Харесай

Мария Капон: Името на Петър Илиев е било обсъждано

кадър: Българска национална телевизия

Тя бе безапелационна, че " Има Такъв Народ би трябвало рационално да слагат жалоните какво да е държавното управление, а нови избори може да са по-добри от неприятно държавно управление ".

Мария Капон, народен представител от групата на " Изправи се. БГ. Ние идваме ", счита, че макар офанзивите към претендента на " ИТН " за министър-председател Пламен Николов през седмицата и фотосите пред маса с плувни продукти, той би могъл да се окаже добър вид.

" Не е правилно той да бъде нападнат по подобен метод. Аз съм осведомена с бизнеса и знам, че и доста огромни компании имат сходна процедура за показване на продуктите си ", посочи тя в студиото на " Денят стартира " по БНТ1.

В същото време Капон натърти, че е доста е значимо да е пределно ясно по какъв начин е бил определен за претендент. " За нас прозрачността е преди всичко ", сподели депутатът.

Тя посочи, че чака от " ИТН " да проведат диалози преди представянето на бъдещото държавно управление. 

" Можем да имаме общи цели, само че би трябвало да е ясно кой ще ги извършва. Трябва да има съдружно съглашение, което да носи гаранция, тъй като единствено мъжка дума не е задоволителна ", добави тя.

Капон бе безапелационна, че името на Петър Илиев е било обсъждано след срещата с Има Такъв Народ, което ден по-рано Филип Станев от партията на Слави Трифонов отхвърли.

Освен това " Изправи се.БГ. Ние идваме " няма да одобри претенденти за министри, причастни към Държавна сигурност. " Да, става въпрос за проф. Радулов ", посочи Капон.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР