кадър: БНТСтефан Тафров от Да, България е на мнение, че

...
кадър: БНТСтефан Тафров от Да, България е на мнение, че
Коментари Харесай

Стефан Тафров: С тази резолюция Европа ни каза, че не харесва това което вижда

кадър: Българска национална телевизия

Стефан Тафров от " Да, България " е на мнение, че 2/3 от българите поддържат митингите у нас. Той бе гост Денят стартира с Георги Любенов " и разяснява и други настоящи събития.

Европа освен ни чу, само че и ни видя. С тази резолюция Европа ни сподели, че не харесва това което вижда. Защото години наред ние българите даваме обещания, че правовата страна ще стартира да действа, а тя все по този начин не действа, каза Тафров.

По думите му реториката на ГЕРБ припомня на комунистическата агитация през 80-те години.

Стефан Тафров: По този метод потвърждава, че тя е едно от разклоненията на някогашната комунистическа партия. И това, несъмнено, заблуждава единствено най-твърдия електорат на ГЕРБ. Огромното болшинство от хората схващат, че Европа поддържа техните въжделения за същинска правда.

Резолюцията на Екологичен потенциал не приканва за одобрение на Истанбулската спогодба, а в нея се показва страдание, че не е утвърдена, сподели Тафров. Допълни, че главният фокус на тази резолюция е прокуратурата, а казусът е, че основният прокурор не може да бъде следен от никого и не е зависим на нито една от управляващите, не предстои на наказателна отговорност.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР