Кадър БНТСилният човек в Демократична България обяви дали България ще

...
Кадър БНТСилният човек в Демократична България обяви дали България ще
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ерата Борисов приключи, парламент ще има

Кадър Българска национална телевизия

Силният човек в " Демократична България " разгласи дали България ще има държавно управление след изборите и свършило ли е дефинитивно ръководството на Бойко Борисов. Всички разбираме, че по този начин повече не може. Не се показваме в този момент, с цел да събираме хора и да сформираме листи. Имаме един тим, който дълго е работил дружно и може да донесе действителната смяна. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " (ДБ) Христо Иванов.

Парламент ще има, а за съставяна на държавно управление считам, че отговорността ще надделее. Готови сме да съставим държавно управление. И в предишния парламент показахме, че имаме доста ясни цели. Готови сме на съдействие с протестните партии - партиите на смяната. 

" ГЕРБ завършиха като ръководеща безалтернативна мощ. Ерата " Борисов " завърши ", смята съпредседателят на Демократична България. 

Според Иванов на тези избори ще излязат хора, които до момента не са желали да гласоподават. 

В идващият парламент " Демократична България " ще сътвори комисия " Росенец ", за която не им е стигнало времето в последното Народно събрание. 

" Делян Пеевски дори не е привикан като очевидец по глобите. Не лицето Иван Гешев е казусът, а системата ", категоричен бе Христо Иванов. Той разкри, че поддържа митингът против основния прокурор, написа. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР