Кадър БНТПроф. Витанов се оплака от постоянни заплахи за убийство.

...
Кадър БНТПроф. Витанов се оплака от постоянни заплахи за убийство.
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Заплашват ме с убийство

Кадър Българска национална телевизия

Проф. Витанов се оплака от непрекъснати закани за ликвидиране. След като мине септемврийския пик, човек би могъл да чака нов пик. Великият математик в Небесата единствено знае по кое време ще стартира, само че си мълчи. Това сподели в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия проф. Николай Витанов. 

„ Интересът ми към тези сметки стартира да понижава. Като отворите форумите ще видите хиляди закани за физическа кавга и за ликвидиране против мен. Подложен съм на систематичен тормоз “, показа той.

„ Обявил съм кастинг за мой заместител. Като споделих, че тази вълна ще се вдигне в средата на юли, се подвигна заплашителен плач. Така бе оревана вселената, както единствено когато ген. Мутафчийски даде това изявление на Бенатова “, съобщи математикът.

„ С катингът ще се потвърди тезата, че злобарите единствено вият и реват, една дълготрайна прогноза не могат да дадат “, добави той.

Според него аргументите за растежа на инфектираните е фактът, че много хора не се записват. По думите му има хора със признаци, които са инфектирани, само че не се записват като такива. Другите фактори са атмосферните условия, които се утежняват, както и хората, които се връщат в огромните градове след лятна отмора.

" Една система от 700 хиляди възпитаници и 70 хиляди учители влиза в пълнокръвно деяние след два дни. Ето ви няколко фактора, които допускат, че откакто този пик мине и след известно разхлабване на обстановката, може да се чака нов пик ", добави той.

" Известно понижаване на напрежението се чака, само че по-късно стартира да работят
всичките изброени фактори и единствено ограничения могат да ги спрат ", сподели още Николай Витанов.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР