Кадър: БНТИскрен Веселинов коментира в ефира отношенията между България и

...
Кадър: БНТИскрен Веселинов коментира в ефира отношенията между България и
Коментари Харесай

Веселинов: Правителството взе правилна позиция за Северна Македония и ще я защитава

Кадър: Българска национална телевизия

Искрен Веселинов разяснява в ефира връзките сред България и Северна Македония. Той счита, че ръководещите ни са прави да блокират договарянията за присъединяването на комшиите към Европейски Съюз.

Страстите в България се успокоиха, а жителите поддържат позицията ни за Северна Македония. Страстите в съседката ни не са спирали. Тепърва Северна Македония има да преоткрие своето същинско минало. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов. 

" България бе поредна в политиката и позицията си към Скопие, само че и бяхме доста толерантни. Правителството взе вярна позиция и ще я пази ", сподели още той.  

Репресията към България е дълго наслоявана у македонците, добави депутатът. 

Няма драма с тематиката език, безапелационен бе Искрен Веселинов, написа Novini.bg. 

" Нашите претенции към Северна Македония са доста по-скромни от тези на Гърция - нямаме предпочитание за промяна на името на страната им, а признание на една историческа истина ", разкри Веселинов. 

Народният представител разяснява и Бюджет 2021 година: Това е обществен бюджет, който извършва обещанията за повишение на приходите и пенсиите, сподели той. 

" Пандемията промени икономическата конюнктура. Този бюджет сложи началото на доста нови политики ", заяви Искрен Веселинов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР