кадър: БНТДопълни, че не е обиден от отстраняването си от

...
кадър: БНТДопълни, че не е обиден от отстраняването си от
Коментари Харесай

Михаил Константинов: 600 000 души по-малко са гласували на 11 юли. Къде изчезнаха тези хора?

кадър: Българска национална телевизия

Допълни, че не е афектиран от отстраняването си от " Информационно обслужване ".

В момента сме заобиколени с чудовищни неистини. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " математикът проф. Михаил Константинов ". Даде образец, че в Европа сме на пето място по смъртност от COVID-19, а лъжата е, че сме първи в света.

Критикува метода, по който е формирана последната Централна изборна комисия. Определи го като операция и " майсторска неистина ". Коментира, че резултатите от изборите са такива, каквито са.

Отчете, че службата е обработила от 2003 година до момента резултатите от 30 национални избори и референдуми. Срещу нашата работа няма нито едно несъгласие за 18 години, съобщи Константинов.

600 000 души по-малко са дали своят вот на 11 юли по отношение на 4 април. Къде изчезнаха тези хора, съобщи Константинов. Коментира две от преимуществата на машините - няма нереален избор и по-бързо се регистрират резултатите. Допълни обаче, че в Европа единствено в град Брюксел гласоподават само с машини.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР