Кадър: БНТВидях Джо Байдън да се изкачва по стълбата и

...
Кадър: БНТВидях Джо Байдън да се изкачва по стълбата и
Коментари Харесай

Тръмп: Видях Джо Байдън да се изкачва по стълбата и си казах: Не загубих от него

Кадър: Българска национална телевизия

" Видях Джо Байдън да се изкачва по стълбата и си споделих: " Не изгубих от него ". Това разяснява някогашният американски президент Доналд Тръмп по отношение на рухването му по стълбите на самолета.

Фрагмент от записа от речта му беше оповестен в обществената мрежа TikTok. Тръмп изрази песимизъм по отношение на способността на сегашния президент да ръководи. Той разяснява, че резултатите от изборите, с които Байдън пристигна на власт " са спорни ".

Видеото, което запечатва по какъв начин Байдън се спъва няколко пъти и съвсем се търкаля на стълбите на самолета, беше необятно публикувано в обществените мрежи. Белият дом изясни, че мощен вятър е повода за случая и добави, че президентът се усеща добре. Въпреки това доста консуматори на интернет показаха опасения, че това са признаци на деменция, че президентът няма да може да ръководи страната скоро и заместник-председателят Камала Харис ще заеме неговото място.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР