кадър БНТ и 7-8Засега не провиждам Имат такъв народ (ИТН)

...
кадър БНТ и 7-8Засега не провиждам Имат такъв народ (ИТН)
Коментари Харесай

Харизанов: Неуспелите да се справят да с живота докараха гласовете на Слави

кадър Българска национална телевизия и 7-8

„ Засега не провиждам " Имат подобен народ " (ИТН) като другия огромен полюс в политиката, с цел да чертаем схеми за разговор сред двамата единствени водачи в България. Нека имаме поради, че към този момент Борисов разказва единствено разновидностите за политическо развиване пред настоящия парламент, а още не е почнал да изброява проблемите и незабавните решения, които би трябвало да бъдат взети ”, това казва в изявление за „ Марица ” Георги Харизанов.  

„ Не споделям тезата, че е препоръчан експертен кабинет. Предложението беше всеки да даде най-хубавите си специалисти и да се сформира мощно държавно управление. Най-добрите специалисти в ГЕРБ са политически лица и водачи на партийна листа. Това не е оферта за експертен кабинет ”, споделя още той.

„ Има време за съвещания, договаряния, осъзнаване на новите действителности и наместване на новите политически салда, с цел да се види дали кабинет с мандат на ГЕРБ е вероятен в настоящия парламент. А и почтено казано, към този момент не видях различен работещ и стабилен вид, бидейки наясно с всички настроения против нов мандат на Борисов ”, разяснява Харизанов.

- Какво докара на партията на Слави Трифонов толкоз доста гласове?

- Комплексен въпрос. Бунт против системата, извънредно известен човек отпред, гласоподаване на инат на партиите и с усмивка на разположение от страна на млади и поначало аполитични хора, дежурното неодобрение на неуспелите да се оправят с живота ...  Причините са доста и солидни, заради което глуповатите еднопластови заигравки с музикални стилове и ниска просвета са прекомерно несериозни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР