Кадър: 7/8 ТВСега със съпругата ми Ани не живеем заедно,

...
Кадър: 7/8 ТВСега със съпругата ми Ани не живеем заедно,
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Сега със съпругата ми Ани не живеем заедно, но още се обичаме

Кадър: " 7/8 ТВ "

" Сега със брачната половинка ми Ани не живеем дружно, само че още се обичаме ". Това разкри доц. Атанас Мангъров в изявление във връзка рождения си ден. На 31 януари той навърши 56 години.

Мангъров обаче не пожела да показа детайлности каква е повода за разлъката, нито има ли късмет двамата още веднъж да се съберат.

С Ани се срещат инцидентно, до момента в който той прави дисертация и събира доста статистически данни, които би трябвало да се систематизират.

" Някой ми сподели, че има една засукана хубавица, която доста схваща от това. И аз отивам при нея и й споделям: " Ето това са данните и ще си платя “. И тя почна – първа таблица, втора таблица, трета таблица и след това се родиха децата. Така й не й платих “, споделя доцент Мангъров.

Двамата имат общо четири деца. Най-големият наследник Борислав е от нейния предходен брак, а скоро се появяват дъщерята Елена и близнаците Христо и Илия, написа " Галерия “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР