Кадър: 7/8 ТВПартията на Слави Трифонов е силно надценена и

...
Кадър: 7/8 ТВПартията на Слави Трифонов е силно надценена и
Коментари Харесай

Харизанов: Партията на Слави е силно надценена. Такива първи чукат с букет на вратата на Борисов след избори

Кадър: 7/8 ТВ

" Партията на Слави Трифонов е мощно надценена и това ще се види на идващите избори. Кои са бъдещите съдружни сътрудници - зависи от гласоподавателите ". Това съобщи в ефира на Нова тв Георги Харизанов от " Института за дясна политика “, представен от " Русе 24 ".

" Истината е, че историята е ставала очевидец на случаи, в които гневни съперници на ГЕРБ са първите, които са чукали с букети на вратата на Борисов в деня след изборите. Корнелия Нинова е срещу огромна коалиция и почитам доста това в нея ", добави той.

Харизанов не е сюрпризиран от успеха на Нинова във вътрешните избори на Столетницата.   " Нищо не е невероятно в българската политика. Някой вярвал ли е в миналото, че " Демократична България " и Движение за права и свободи ще си подвигат рейтинга взаимно. Не е съзнателно, само че е реалност. В един миг по този начин се получи ", съобщи той. 

" Българска социалистическа партия през цялото време поддържа митингите. Винаги е било ясно, че в случай че се проведат вътрешни избори, госпожа Нинова ще завоюва ", сподели политическият наблюдаващ. " Ако някой изпитва комплекси от Цветанов, дано вдигне ръчичка и излезе пред строя да му се посмеем. Първият подобен план беше 2013 година. В партията на Цветанов има необикновено въздействие от Съединени американски щати. Той е събрал група неизбрани кметове и прави партия с тях. Позволете да не съм обезпокоен ", безапелационен е Харизанов. 

" Изследване на Европейска комисия сподели, че нито сме най-корумпираните, нито е най-крадливата страна. Месец по-късно България стана член на Банковия съюз. Продължаваме да сме значими за Европейски Съюз като районен водач на Балканите и страна, която балансира сред доста ползи и нищо от това не се е трансформирало. В България има един министър-председател и той е Борисов. Политиката въплъщава нейния водач ", приключи той.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР