кадър 7/8 твБойко Борисов и Иван Гешев са поканени утре

...
кадър 7/8 твБойко Борисов и Иван Гешев са поканени утре
Коментари Харесай

Слави Трифонов напомни: Борисов и Гешев отново са поканени утре в ЕП. Те бяха призовани и преди 12 дни, но не отидоха

кадър 7/8 тв

" Бойко Борисов и Иван Гешев са поканени на следващия ден в Европейския парламент на нов спор за върховенството на закона в България. Те бяха призовани и преди 12 дни, обаче не отидоха ", това напомни във Facebook Слави Трифонов.

Телевизионният водещ и политик прибавя също:

" А след това от прокуратурата излъгаха, че те били организирали срещата. А от ГЕРБ пък излъгаха, че българското държавно управление било получило поддръжка. И в този момент, уважаеми сънародници, става доста забавно.
Борисов и Гешев ще отидат ли на следващия ден или отново ще изпратят някакви „ калинки “?
Защото в последна сметка България е пълновръстен член на Европейския съюз и има правила, европейски разпореждания и контракти, и България не може да бъде ограден двор, благосъстоятелност на Борисов и Гешев.
И в случай че тук Борисов и Гешев вършат каквото си желаят, дали могат да вършат каквото си желаят на равнище Европейски съюз?
Ех, какъв брой забавни въпроси, които ще получат своите отговори още на следващия ден. И тук желая да направя един извод: добре че влязохме в Европейския съюз, че да има още една инстанция, на която да се надяваме да подкрепи законността и справедливостта в нашата Родина. А дали е единствено вяра - ще разберем доста скоро… "

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР