Качествената храна винаги е била на почит за българския потребител.

...
Качествената храна винаги е била на почит за българския потребител.
Коментари Харесай

Български плодове и зеленчуци с гарантирано качество

Качествената храна постоянно е била на респект за българския консуматор. Затова огромните търговски вериги имат значима роля – да сортират деликатно стоките за рафтовете си, тъй че оптимално да удовлетворяват потребностите на клиентите. Често обаче се случва потребителите да свързват високото качество на храната и с по-висока цена.

През годините BILLA постоянно се е стремяла да се разграничи от това изказване. Във всичките си 131 обекта в страната веригата предлага както одобрени обичани марки, по този начин и обилие от лични марки, които са поръчител за качество на налична цена. Освен това с помощта на богатия си интернационален опит компанията ползва редица практики, с цел да подсигурява качеството на продуктите в магазинната ѝ мрежа.

Така да вземем за пример контролът на индустриалния развой включва разнообразни аспекти според от категорията артикули. Планират се непрекъснати инспекции във всички обекти, било то магазини, хранилища или индустриални бази, за оценката на активността, прецизното съблюдаване на разпоредбите и хигиената и други, с цел да се подсигурява, че се ползват високите стандарти за качеството.

При личните марки BILLA, Clever, BILLA Premium, BILLA Bio, BILLA Градини и Българска плантация компанията прецизно сортира производителите и доставчиците, с които да работи.

Осъществява се цялостен надзор върху целия развой – от подбора на снабдители, през суровините, производството и доставката, тъй че да се реализира високо качество на крайния артикул. Освен това работата по личните марки дава опция на производителите да осъществят нововъведения и да покачат качеството на продуктите.

Така да вземем за пример личната марка на BILLA – BILLA Градини – предлага свежи български плодове и зеленчуци, създадени в над 150 градини, лозя и оранжерии в цялата страна. Те са отгледани по специфична стратегия за понижаване на пестицидите и са с минимални и даже без остатъчни количества пестициди. Партньорите по програмата са определени след деликатен асортимент, а процесът по желание на сортовете, засаждането и развъждането се наблюдават прецизно от BILLA. Освен че компанията управлява всяка стъпка от градината до магазина, качеството и свежестта на плодовете и зеленчуците с марка BILLA Градини се ревизира и на всеки час в магазините, с цел да доближава допустимо най-хубавото до клиентите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР