Кабинетът Петков не можа да се справи с цената на

...
Кабинетът Петков не можа да се справи с цената на
Коментари Харесай

Даниел Митов: Подхождаме сериозно, ясно и категорично да съставим правителство

" Кабинетът Петков не можа да се оправи с цената на газа, върнаха медиаторите, не можаха да се оправят с инфлацията. Те не резервираха потенциал, не направихме транспарантни търгове. Делян Добрев им сподели, че не престават зависимостта от Русия, даваха на Путин повече пари. Първият мандат не е прежален, подхождаме съществено, ясно и изрично да съставим държавно управление. Ние търсим държавно управление, което да е устойчиво ", съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия Даниел Митов от ГЕРБ.
 
По думите му са нужни диалози, по какви цели може да се дефинира посоката. Според Даниел Митов опитите за срещи занапред предстоят. Той разясни, че от ГЕРБ са за правосъдна промяна и беше безапелационен, че на българското общество му би трябвало държавно управление.
 
" Ние протягаме ръка и споделяме на своите политически съперници - елате да стартираме да приказваме по цели, не предлагаме обединения. Като стартираме диалози не значи, че ще се разберем по всичко ", сподели Даниел Митов и акцентира, че би трябвало да се очертаят избрани цели.
 
" Бюджетът на Асен Василев е напълно несъответстващ - задължава страната да изплаща милиарди. Той взимаше милиарди непрестанно под формата на заеми, прогнозите за икономическия ни напредък са понижени. Той унищожи вероятността България да стане член на еврозоната 2024 година ", добави Даниел Митов.
 
Смятам, че трябваше да измием срама от предходния парламент, когато болшинството не одобри да изслушаме Зеленски, когато му беше времето. Войната визира директно всеки европеец, дообави той по отношение на предлагането на ГЕРБ-СДС да бъде обезпечена видеовръзка с украинския президент при откриването на 48-то Народно събрание. 
 
Тепърва предстоят опитите на срещи от страна на Паси и Плевнелиев, акцентира някогашният външен министър. " Ние сме за правна промяна, би трябвало да се фокусираме върху по-широк набор. За Гешев - партиите не назначават основния прокурор. В програмата сме си записали съответни хрумвания ", съобщи Митов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР