Кабинетът не ме притеснява по принцип. Аритметиката показва, че утре

...
Кабинетът не ме притеснява по принцип. Аритметиката показва, че утре
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов обясни какво е нужно за спасението на българския род

Кабинетът не ме тормози по принцип. Аритметиката демонстрира, че на следващия ден няма да се случи нещо изключително и вотът на съмнение няма да успее. Няма да има драма и на съвещанието на Министерски съвет. По принцип всичко се случва и държавни управления са си отивали за доста по-дребни неща, само че не мисля, че това ще се случи на следващия ден.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия математикът проф. Михаил Константинов. "Не мога да схвана за какво тук се счита, че в случай че Валери Симеонов подаде оставка, неговите 8 депутата ще спрат да поддържат държавното управление? На всичко от горната страна има и един авариен тим от депутати, който загравя край тъч линията и е подготвен да влезе на промяна. Не съм чул някой да показва мнение, че желае да скапва обединението. В България би трябвало да се занимаваме с огромните проблеми и задания. Не можем да се занимаваме с една нелепост, тъй като това да отправиш засегнатост е цялостна нелепост. Степента на зрялост на едно общество се мери по отношението към хората в неравнопоставено състояние. Тук не приказвам единствено за инвалидите, а и за най-бедните пенсионери, за слепите хора и тн. Хубавото е, че пари са открити и в този момент е значимо по какъв начин те ще бъдат изхарчени ", разкри той.

"В момента бъдещето на България зависи от дамите във фертилна възраст. Те са към 1 млн. и допускам, че към 500 000 от тях желаят да имат още деца. Аз моля към тях да се грижат за себе си и бъдещето си дете по време на бремеността, както и да взимат стимулирани решения. Само по този начин можем да подсигуряваме бъдещето на българския жанр и държвата би трябвало да вземе радикални ограничения в това отношение ", безапелационен беше проф. Константинов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР