Кабинетът Денков на ПП-ДБ вече е готов и стикован между

...
Кабинетът Денков на ПП-ДБ вече е готов и стикован между
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: ПП-ДБ викат Класната за министър да се оправя с Гешев

Кабинетът " Денков " на ПП-ДБ към този момент е подготвен и стикован сред двете обединения. Очаква се на следващия ден да бъде разгласен съставът от министри. Някои от имената пък към този момент са ясни, научи Lupa.bg. 

Eто и четири от кандидат-министрите, които с съвсем 100% сигурност ще заемат значимите постове в изпълнителната власт на страната: 

Асен Василев - министър на финансите

Калин Стоянов – министър на вътрешните работи

Екатерина Михайлова – министър на правосъдието

Димитър Илиев - министър на спорта



Довечера описът с членове на Министерския съвет евентуално ще бъде гласуван от Националните препоръки на двете обединения и най-вероятно на следващия ден да бъде обявен публично.

" Има прогрес, изчакайте още малко ", помоли репортерите в Народното събрание номинираният за министър председател акад. Николай Денков. Днес още веднъж в кабинета на ръководителя на Народното събрание Денков и Мария Габриел, както и представители на първите две политически обединения - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, продължиха договарянията за ръководство дружно, макар офанзивите на президента Румен Радев и апела му Денков да върне досието празна.  

Не е ясно обаче по кое време ученият ще върне цялостна досието на президента и дали ще изчака крайния период за предаване на мандата в идния понеделник. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР