к.к.Камчия. Състезатели по бойни спорове от общо 15 държави ще

...
к.к.Камчия. Състезатели по бойни спорове от общо 15 държави ще
Коментари Харесай

Състезатели от 15 държави излизат на първото Открито Европейско първенство на Професионалната лига на KWU – на 8, 9 и 10 юли

к.к.Камчия. Състезатели по бойни разногласия от общо 15 страни ще се включат в първото Открито Европейско състезание на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU). To ще се организира в българския черноморски курорт Камчия на 8 и 9 юли, a най-хубавите, които стигнат до финала, ще се класират за професионалната бойна галавечер SENSHI 9, където на 10 юли ще се борят за първите по рода си Европейски пояси на Професионалната лига на KWU по разпоредбите KWU SENSHI.

През първия ден на Европейското състезание, на 8 юли, ще се разиграят квалификационните срещи. Всички 60 участници в Европейското ще бъдат разграничени в шест категории: -70, -75, -80, -85, -90, +90 кг. Всяка категория ще бъде формирана от 10 бойци.

Европейското състезание ще продължи с полуфинали на 9 юли, а с борби сред финалистите ще стартира 9-ото издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI на 10 юли. Освен шестте финала на SENSHI 9 почитателите на бойните спортове ще видят и още 7 професионални дуела сред бойци от 11 страни. Така на деветото издание на грандиозната церемония ще станем очевидци на общо 13 запаметяващи се дуела по разпоредбите KWU SENSHI и KWU Full contact
.
И в трите дни конфликтите ще бъдат открити за аудитория. На 8 и 9 юли от 09,00 до 15,30 часа те ще се проведат в огромната зала на комплекс „ Камчия “, а борбите на 10 юли ще стартират тъкмо в 20,00 часа в Амфитеатъра на комплекс „ Камчия “. Входът ще бъде безвъзмезден.

SENSHI 9 ще се излъчва онлайн за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, Boec.BG, както и директно за целия свят по американската онлайн телевизия FITE и на Senshi.com, Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Първото намерено Европейско състезание на SENSHI и интернационалната бойна галавечер SENSHI 9 ще се проведат в границите на 15-ия Международен летен лагер по киокушин, който стартира на 4 юли в Камчия и ще събере на едно място международната киокушин общественост. Европейското състезание трябваше да се състои през предходната година, само че поради усложнената епидемиологична конюнктура в целия свят, наложена от разпространяването на COVID-19, беше отсрочено. Сега уредниците от KWU International Professional League ще го проведат в границите на най-голямото международно киокушин събитие.

SENSHI 9 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД „ Армеец “, MAX Sport, „ България Еър “ и М Кар Груп – BWM дилър.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР