К ейт Мидълтън и Меган Маркъл са омъжени за принцове,

...
К ейт Мидълтън и Меган Маркъл са омъжени за принцове,
Коментари Харесай

7 разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

К ейт Мидълтън и Меган Маркъл са омъжени за принцове, само че приликите сред тях свършват до тук. Различен е и методът, по който са се срещнали със своите половинки, описват от канала във.

Вижте 7 разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари:

1. Двете двойки се срещат по изцяло друг метод

Меган Маркъл и принц Хари се срещат на среща "на сляпо ", проведена от техен общ прочут. Кейт Мидълтън и принц Уилям се срещат, до момента в който учат в колежа на университета Сейнт Андрюс в Шотландия.

"Изчервих се, когато те видях за първи път. Бях доста срамежлива " – признава Кейт пред Уилям по време на телевизионно изявление през 2010 година, обещано във връзка техния годеж.

2. Уилям и Кейт стават двойка, когато са в 20-те си години, до момента в който Хари и Меган са над 30 години при първата им среща

Принц Уилям и Кейт се срещат в колежа и се срещат в тийнейджърските си години. Източниците настояват, че двамата стартират да се срещат, когато са били на към 22 години. От друга страна, Меган и Хари стартират да се срещат към 2016 година, когато Маркъл таман е навършила 35 години, а Хари е на 31 години.

3. Кейт и принц Уилям са другари преди да стартират да се срещат

Меган и Хари се срещат за първи път в среща "на сляпо " и бързо по-късно стават двойка. Кейт и принц Уилям са единствено другари повече от година, преди да станат двойка.

4. Маркъл има предходен брак зад тила си

От 2011 година до 2013 година Меган е омъжена за продуцента Тревор Енгелсън, което я прави една от първите разведени дами, които се женят за член на английското кралско семейство.

5. Принц Уилям и Кейт Мидълтън се разделят за малко, преди да се сгодят

През пролетта на 2007 година двойката се разделя за няколко месеца.

"При такава разлъка научаваш нови неща за себе си. Оценявам този интервал, въпреки че тогава не мислех по този метод " – споделя Кейт Мидълтън в изявление във връзка годежа си с Уилям.

6. Разликата във времето до годежа

Меган и Хари стартират да се срещат през юли 2016 година Обявяват годежа си година и половина по-късно, през ноември 2017 година При Кейт Мидълтън и принц Уилям това се случва по-дълго във времето. По информация на медиите, те са двойка от края на 2003 година или началото на 2004 година Годежът им е през 2010 година, което е към седем години по-късно.

7. Мястото, на което е направено предлагането

Принц Уилям споделя, че дълго е възнамерявал предлагането си и всичко е минало "много добре ". Това се случва в Кения, където двойката е на отмора с другари. Принц Хари предлага на Меган в дома им. "Случи се у дома, беше елементарна вечер " – признава той в свое изявление.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Пешо, какво ти е? - Уф... Нападнаха ме, парите ми обраха. - Запомни ли ги? - Какво да им помня, децата и дамата?... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни​​​​​​​Цяла Германия страда от пандемията? Не. В село Лийг хората въобще не са се сблъсквали с ковид. Нито предходната година, нито в този момент. Там живеят 400 души. Как е допустимо? Екип на Дъждовни води посети селото.Какво разяснява доцент Любомира Николаева-ГломбMercedes-EQ с трета премиера на напълно електрически модел от началото на 2021 година.Камера в коридора е снимала случаяТова демонстрира броене на Франс пресСоциологът приказва пред Диана Найденова в " Карай напряко " Какво съобщи турският външен министър Мевлют Чавушоглу минути след изказването на БайдънМилва е умряла в петък в Милано на 81 годиниПилотът се е забил в стенаГрупата живееше през последните седмици в пещерата Ломбрив без визия за времетоБългарски жител е излъган с огромна сума париВижте коя страна реши да слага тази ваксина единствено на мъжеСлужителка на реда беше намушкана с нож през вчерашния ден от мъж, влезнал в полицейски сектор в градаТе са били локализирани на 850 м дълбочина, надалеч оттатък допустимите граници
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР