Журналистката Цветанка Ризова наскоро е преживяла тежка лична драма. Водещата

...
Журналистката Цветанка Ризова наскоро е преживяла тежка лична драма. Водещата
Коментари Харесай

Трагедия в семейството на Цветанка Ризова. Да почива в мир!

Журналистката Цветанка Ризова неотдавна е претърпяла тежка персонална драма. Водещата на „ Лице в лице “ е погребала своята майка в Кюстендил, а тематиката към момента била извънредно мъчителна за нея. Ризова, която не обича да вади детайлности от персоналния си свят обществено, не желае да разяснява при какви условия се е случила загубата, само че и не крие, че майка ѝ извънредно ѝ липсвала.

Родената и израснала в Града на черешите журналистка споделя, че е прибрала цветята на майка си в софийския си дом, с цел да я усеща покрай себе си, и към този момент все по-рядко се прибира в родния си край. „ Не съм доста опитна, все са на ръба да изсъхнат, избавям ги в последния миг, само че те настойчиво не престават да са живи макар безспорната ми неумелост и безредица. Тъкмо да клюмнат, и аз ги полея – и те отново стартират да се усмихват, да са живи. Ще забележим докога ще оцелеят “, споделя водещата.

Покрай персоналната покруса тя все по-често прибирала лентата към спомените от детството си и си спомняла заветите на майка си. За пръв път Ризова разкрива, че е била щуро и палаво дете и имала свое мнение по всички въпроси. Нейният наследник Георги от брака ѝ с някогашния ѝ брачен партньор, предприемача Анатоли Георгиев, наследил характера ѝ напълно и починалата ѝ майка постоянно ги сравнявала. Покрай скорошните празници – Цветница и Виликден, журналистката се натъжила, че фамилните сбирки в родния ѝ дом в никакъв случай към този момент нямало да бъдат същите.

„ Когато бях дребна, живеех в къща и имахме превъзходен двор. Целият в чемшири и цветя. Беше като картинка – свежо, цветно, уханно. Гостите сядаха на маса в двора, свежестта беше изящна, а настроението – приповдигнато. Споменът е за цветя, мирис и положителни хора “, споделя журналистката.
Тв звездата обаче не се усеща самотна и нейна поддръжка в най-трудния миг в живота ѝ, а точно загубата на родител, е актуалният ѝ сътрудник.

Повече от година тя съжителства на фамилни начала със столичния юрист Красимир Недев в апартамент в „ Лозенец “. Първоначално връзката им бе загадка, само че от известно време насам двамата нямат срещу да обявяват любовта си и постоянно могат да бъдат засечени из София, хванати за ръка. Миналото лято водещата на „ Лице в лице “ се появи в тв ефира и с пръстен на ръката си, което подклади слуховете, че двамата с Красимир даже са сключили скрито брак.

Преди да заживее с юриста, Ризова имаше тригодишна връзка с по-младия от нея доктор Веселин Йолов. Зад гърба си тя е оставила и един бракоразвод, само че с бащата на сина си Георги са в положителни връзки. От своя страна актуалният сътрудник на Ризова също е разведен и даже е дядо на внучка от щерка си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР