Журналистката се развела, намерила си нова работа и приятел. Обвиненият

...
Журналистката се развела, намерила си нова работа и приятел. Обвиненият
Коментари Харесай

Ето последната година от живота на Виктория и Северин

Журналистката се развела, намерила си нова работа и другар. Обвиненият за убийството ѝ станал наркоман, работил в Германия и си купил БМВ

Развод, промяна на работа, ново гадже и изпращане на щерка в първи клас са събитията в последната година от живота на русенската журналистка Виктория Маринова, която бе убита и изнасилена на 6 октомври. В последните си 12 месеца пък арестуваният за гибелта ѝ Северин Надеждов ходил да работи в Германия, купил си кола, която продал, почнал да се друса и два пъти се бил в границите на месец преди закононарушението.

В началото на октомври м.г. Викория към момента е омъжена за Свилен Максимов. Два месеца преди този момент се е срещнала с Ивелин Кръстев в ресторант в Русе, само че искрите сред тях ще припламнат по-късно. Маринова е управител в компанията на брачна половинка си за доставка на интернет.

Около Нова година обаче тя схваща, че той има връзки с други дами.

Мъжът се влюбил в една от тях и последвал бракоразвод, финализиран през януари. Между двамата няма драми и кавги, всичко се случва напълно цивилизовано и те резервират положителните си връзки и след раздялата.

През февруари за Маринова следва нова смяна. Тя сменя работата и става началник в русенсаката телевизия ТВН, която също е на Свилен. Виктория към този момент от две години води предаване там, само че в този момент поема по-сериозен ангажимент. Има хрумвания за огромна смяна на програмната скица, прибавя нови филми и сериали. Основната ѝ задача обаче е да търси рекламодатели, а сътрудниците ѝ описаха пред “24 часа ”, че се е справяла чудесно.

Още четете ТУК

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР