Журналистът Васил Колев публикува нов гневен пост за Левски в

...
Журналистът Васил Колев публикува нов гневен пост за Левски в
Коментари Харесай

Очко Бибочко: Връщане назад няма!

Журналистът Васил Колев разгласява нов ядосан пост за Левски в профила си във Facebook. В него той изяснява все по-влошаващата се обстановка на " Герена " и предвижда тежки времена за обичания си тим.

" Сега сериозната част, която е анонс и за идващия епизод на " Гурме за левскари ". Там тематиката ще е " Добър треньор ли е Николай Костов? " и ще се опитам да я прегледам допустимо най-пълно. Днес се ядосах в действителност от мача, което не се беше случвало от дълго време. Просто с равнодушие одобрявах неуспехите, тъй като ги чаках. Всъщност всеки рационален човек с малко ум в главата ги очакваше. Обаче това през днешния ден беше извънредно безхаберие.

И се чудя на всякакви анализатори дето се пробват да изясняват товабезхаберие и да приказват сякаш начетено и с схващане. Бях прочел нещо като " какъв брой щяло да бъде забавно в случай че Левски излиза от пресата на противника ". Ама напряко! Изнасяме топката по следния метод: Михайлов късо от навън към Кр. Димитров, Баник се хвърля на преса, топката се връща към вратаря и той я изкюсква в марулите. Е, какво излизане, какви 5 лв.. И какво значение има в случай че излезеш един път инцидентно и получиш до тогава 10 гола в 5 мача. Но по-подробно в " Гурмето ".

Какво се случва обаче в Левски? Парите понижиха, тъй като хората явно вършат най-логичния митинг - стопираха да вървят на мачове и да харчат и се връщаме в ситуацията преди Мъри. Спонсорът е отказал да усили парите и да покрива новите дефицити и поради това има паническа ликвидация. Това обаче ще ни повлече още повече, тъй като няма да има тим, няма да има и пари, когато бързо се похарчат насъбраните от прехвърляния. И там към този момент ситуацията ще излезе отвън надзор. Аз дори не изключвам и отдръпване на спонсора при новата действителност - увеличени налози плюс липса на израелски туристи поради войната с Хамас от няколко месеца.

Така че простотията, която се извърши преди по-малко от година ще бъде със страшни последици. Беше тръгнал футболния бизнес, но не беше комфортно Левски да е самостоятелен. Не е единствено от нелепостта на Сираков, нито от алчността. Сега към този момент връщане обратно няма. Мъри си е в Измир, има голям късмет да се озове в Англия (което евентуално му е цел), вижда се че мъчно може да се откри някой който по този начин да се посвети на клуба и да умее нещата. А и би трябвало да вманиачен да се върне при такива ужасяващи и неблагодарни глупендери, каквито изплуваха като мръсна пяна със злобата и завистта си към най-успешния ни треньор през XXI век.

Каквото самичък си направиш, няма кой да ти го направи. Сега просто чакаме да посрещаме следствията от всичко ", написа той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР